Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

                                               

                                                            ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στης 6 Δεκεμβρίου το 1994. Είναι 'Ελληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής νιγηριανής καταγωγής. Έχει ύψος 2,11 μέτρα και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις  καλαθοσφαίρισης ως παίχτης των Μιλγουόκι Μπάκς  και της Εθνικής Ελλάδος.Επιλέχθηκε στο ντράφτ του NBA στη θέση 15 από  τους  Μιλγουόκι Μπάκς το 2013. Εξελίχθηκε στους κορυφαίους παίχτες του πρωταθλήματος του NBA.'Έχει το χαρακτηριστικό παρατσούκλι GREEK FREAK.

NBA ALL-STAR

Το 2017 ο Αντετοκούνμπο συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα NBA All Star και ξεκίνησε ως βασικός για την ομάδα της Ανατολής.Ήταν ο νεότερος ξένος παίχτης στην ιστορία του NBA που ξεκίνησε βασικός στην πρώτη πεντάδα σε αγώνα NBA All-Star καθώς και ο πρώτος Έλληνας παίχτης με αυτήν την ιδιότητα.Αγωνίστηκε για 22 λεπτά και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σημειώνοντας 30 πόντους,6
ριμπάουντ και 3 κοψίματα.

Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημειώνει κατά μέσο όρο 29.5 πόντους,10.5 ριμπάουντ,4.4 ασίστ,2 μπλοκ και 1.9 κλεψίματα και όπως είναι λογικό ''φλερτάρει'' για να γράψει ιστορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα